Fiskus ry ja Ad Hoc ry 10v

LAULUKIRJA

Fiskus ry ja Ad Hoc ry viettävät 10-vuotisjuhliaan yhteisellä iltagaalalla. Tutustu näillä sivuilla juhlien tietopakettiin.

Juhlat järjestetään 30.9.2023, kello 18 alkaen. Paikalle on hyvä saapua jo hieman ennen juhlien virallista alkamisaikaa. Tiloissa on naulakko ulkovaatteille sisäänkäynnin lähettyvillä alakerrassa. Juhlapaikkana on Siperian liikekeskuksessa sijaitsevan työväenmuseo Werstaan juhlatila Bertelissä. Katso tästä linkistä tietoa tiloista ja saapumisesta, Werstas sijaitsee osoitteessa Väinö Linnan aukio 8 ja Bertel rakennuksen toisessa kerroksessa. Tilat ovat esteettömät.

Ohjelmassa on juhla- ja tervehdyspuheita, musiikkia, muistelua, laulua, tanssia ja toki juhlaillallinen. Iltajuhlan jälkeen on mahdollista jatkaa juhlintaa legendaarisessa mutta uudistuneessa yökerho Ilveksessä, jonne meillä on ilmainen sisäänpääsy. Vuosijuhliin kuuluu myös olennaisena osana klassisen juhlallinen tunnelma, johon päästään juhlaetikettiä noudattamalla. Juhlaetiketin saloista voi lukea vaikka Staabin vuosijuhlaohjeesta. Juhliemme pukukoodi on tumma puku. Vuosijuhlat ovat kuitenkin (pukujuhlaksi) rento tapahtuma, joten pukeutumis- tai muunkaan etiketin pilkuntarkasta noudattamisesta ei kannata stressata. Tekemällä oppii ja tärkeintä on hauska ilta kaikille.

Juhliin voit ilmoittautua tämän linkin kautta 31.8-13.9.2023. Illalliskortin hinta on Fiskuksen ja Ad Hocin opiskelijajäsenille 60€ ja muille 70€. Kysymyksiin vastaavat myös juhlien pääjärjestäjät Fanni Heimonen (fanni.heimonen@tuni.fi, Fiskus) ja Minni Virtanen (minni.virtanen@tuni.fi, Ad Hoc).

Järjestäjien ja vieraiden lisäksi huikeat juhlat mahdollistavat meidän yhteistyökumppanimme, joista monet ovatkin olleet pitkään mukana Fiskuksen toiminnassa. Yhteistyökumppanimme ovat myös juhlavieraille varmasti hyvin mielenkiintoisia organisaatioita.

Juhlamme pääyhteistyökumppani on BDO. Yhteistyössä:

BDO
YKA - yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Ilmoittaudu mukana tällä lomakkeella!